ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην Α. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. έχουμε μοναδικό άξονα δράσης την ικανοποίηση των συνεργατών μας, μετατρέποντας τις σκέψεις τους σε πράξεις, με τον βέλτιστο και πάντα οικονομικότερο τρόπο. Απώτερος σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε τον απλό αγοραστή σε μόνιμο πελάτη μας χτίζοντας μια ξεχωριστή σχέση μαζί του. Η πολιτική της εταιρείας μας άλλωστε είναι πρωτίστως να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών της αλλά και να τους διατηρεί πάντοτε ευχαριστημένους με τις παροχές της.
Μέσα από την πολυετή παρουσία μας στον τομέα του ηλεκτρολογικού-βιομηχανικού εξοπλισμού κερδίσαμε την εμπιστοσύνη, όχι μόνο των πελατών, αλλά και τεράστιων εταιρειών με τις οποίες έχουμε αποκλειστική συνεργασία. Είμαστε αποκλειστικοί διανομείς των:

  1. SCHNEIDER ELECTRIC
  2. SIEMENS
  3. EATON

Η εταιρεία έχει την αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία των οίκων:

Επιπλέον συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες:

Πλήρης σειρά καλωδίων χαμηλής-μέσης τάσης, ειδικά καλώδια ισχύος, καλώδια φωτοβολταϊκών συστημάτων, καλώδια αντοχής στη φωτιά, καλώδια εσωτερικών εγκαταστάσεων κ.α.

Βιομηχανικό υλικό

Υλικό Αυτοματισμών

Πλήρης σειρά ηλεκτρολογικών εργαλείων χειρός

Λαμπτήρες-Φωτιστικά
 

 Καθώς και φωτιστικά βιομηχανικού - ειδικού φωτισμού LED, διακοπτικό υλικό Schneider Electric Merten - SIEMENS.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές προϊόντων ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού. Το προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να λύσει κάθε απορία που έχετε. Έχουμε την τεχνογνωσία να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ο εξοπλισμός σας θα βρίσκεται άμεσα κοντά σας χάρη στο σύγχρονο δίκτυο διανομής μας.

Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός, κάθε έργο μία νέα πρόκληση και είμαστε εκεί για να σας προσφέρουμε προσωποποιημένες λύσεις. Η συνεργασία μας δεν σταματά με την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Συνεχίζεται και μετά την αγορά, γιατί απώτερος σκοπός μας είναι να χτίσουμε μία σχέση που ξεπερνά τα στενά όρια πωλητή-αγοραστή. Είμαστε στη διάθεσή σας, τόσο τηλεφωνικώς όσο και μέσω της επίσκεψης σε ένα από τα καταστήματά μας.