ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 Η εταιρεία Α.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. εδώ και πέντες δεκαετίες δραστηριοποιείται σε ήλεκτρο-βιομηχανικά έργα , κατασκευές πινάκων  μέσης και χαμηλής τάσης και είναι μία σταθερά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση.Τα τελευταία 20 έτη εκτός από τον τομέα των κατασκευών , των βιομηχανικών εγκατάστασεων και αυτοματισμών , ασχολούμαστε και με την αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία (χονδρική - λιανική πώληση) ηλεκτρολογικού - υλικού μέσω διμερών συνεργασιών που έχουμε συνάψει με τους μεγαλύτερους οίκους ηλεκτρολογικού - βιομηχανικού εξοπλισμού της Ευρωπαϊκής ένωσης (Γερμανίας , Αυστρίας , Ιταλίας , Ισπανίας, κλπ.).

 

Η εταιρεία μας είναι επίσημος διανομέας των εταιρειών:

 

1) SCHNEIDER ELECTRIC

2) SIEMENS

3) EATON

 

   Οι λόγοι που έχουν καθιερώσει την εταιρεία μας στον Ελληνική τεχνική και κατασκευαστική κοινότητα είναι : 

1) Η τεχνογνωσία του προσωπικού της εταιρείας , το οποίο συνεχώς εκπαιδεύεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις και επισκέπτεται συνεχώς το εξωτερικό για να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογίες.

2) Το μεγάλο αποθεματικό σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα το οποίο ανέρχεται σε 18.000 είδη.

3) Η άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό της εταιρείας , το οποίο είναι στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να καλύψει τις ανάγκες σας και η άμεση παράδοση. 

4) Η επαγγελματική πολιτική της εταιρείας , η οποία θέλει πρωτίστως να καλύψει τις απαιτήσεις των καταναλωτών της αλλά και να διατηρεί τους πελάτες της πάντοτε ευχαριστημένους με τις παροχές της.

5) Η οικονομική πολιτική της εταιρείας η οποία επιβραβεύει τους μόνιμους πελάτες της και προσπαθεί να διατηρεί σταθερά πλαίσια συνεργασίας.

6) Η συμπαγής εμπειρία της ηγεσίας της εταιρείας , η οποία αποκτήθηκε μετά την πολυετή της παραμονή στην Γερμανία και η οποία μεταλαμπαδεύτηκε στα υπόλοιπα στελέχη της.

 


Η εταιρεία έχει την αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία των οίκων:


HEGLER (ΣΩΛΗΝΑ PVCU - ΣΠΙΡΑΛ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ)
SCHRAMM (ΣΩΛΗΝΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΗ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ)
ZANARDO (ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΕΡΜΑΡΙΑ - ΚΑΜΠΙΝΕΣ RACK - ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΠΕΔΙΑ)
SPELSBERG (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ)
WEITKOWITZ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ)
SCHLEMMER (ΣΤΥΠΙΟΘΛΙΠΤΕΣ IP68)

 

 Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εταιρείες:


NEXANS ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.
Πλήρης σειρά καλωδίων Χαμηλής-Μέσης Τάσης,
ειδικά καλώδια ισχύος, καλώδια Φωτοβολταϊκών
Συστημάτων, καλώδια αντοχής στη φωτιά, καλώδια
εσωτερικών εγκαταστάσεων κ.α.
ABB Βιομηχανικό υλικό
OMRON Υλικό Αυτοματισμών
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ Βιομηχανικού - Ειδικού φωτισμού LED
UNIOR Πλήρης σειρά ηλεκτρολογικών εργαλείων χειρός
OSRAM GEYER - SYLVANIA Λαμπτήρες-Φωτιστικά
ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Schneider Electric  Merten - SIEMENS


Τα προϊόντα μας μπορείτε να προμηθευτείτε, είτε μέσω του δικτύου των καταστημάτων μας, τα οποία διαθέτουν μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αποκλειστικών προϊόντων ηλεκτρολογικού-βιομηχανικού υλικού είτε μέσω τηλεφωνικής ή/και ηλεκτρονικής ζήτησης. Η γρήγορη εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία του προσωπικού των καταστημάτων μας θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του εξοπλισμού της προτίμησης σας. Το προσωπικό μας, θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο και η διανομή της παραγγελίας σας θα γίνει άμεσα, χάρη στο σύγχρονο δίκτυο διανομής μας.
Στόχος της εταιρείας μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, κρατώντας τους πελάτες μας ευχαριστημένους με τις παροχές μας, αλλά και να αναπτυχθούμε σε ολόκληρο το εύρος των δραστηριοτήτων μας. Στην Α.ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. έχουμε μοναδικό άξονα δράσης την ικανοποίηση των συνεργατών μας, μετατρέποντας τις σκέψεις τους σε πράξεις, με τον βέλτιστο, έξυπνο και πάντα τον οικονομικότερο τρόπο.